Het adres voor printen (ook op canvas!), kopiĆ«ren, afwerking en gelegenheidsdrukwerk in  Posterholt.

Voor iedere oplage in hoge kwaliteitspecifieke uitdraaien of formaten en diverse soorten afwerking maar ook voor de levering van kopieerpapier (wit en gekleurd), enveloppen en foamplaten kunt u terecht bij Copy And Design te Posterholt.

Snel en vakkundig in ieder gewenst aantal!

Printen
Voor
zowel zwart/wit als kleur beschikken we over de nieuwste apparatuur. Voor het kopiĆ«ren en printen van klein tot heel groot met onze nieuwste groot formaat (kleuren-)printer en groot formaat (kleuren-); van BOUWTEKENING tot GLOSSY POSTER in zeer hoge kwaliteit! Onze prijzen zijn op aanvraag maar helder en scherp! (Fullcolour, zwart/wit, groot formaat lijntekeningen, groot formaat glossy, groot formaat matt coated, canvas).

Afwerking
Voor
de afwerking zoals nieten, snijden, rillen, vouwen, perforeren, het maken van boekjes of kalenders, montage op foamplaat, inbinden en plastificeren (ook A3-formaat voor bijv. placemats) zijn de benodigde apparaten in huis waardoor wij u vaak direct van dienst kunnen zijn en uw opdracht dezelfde dag klaar kan zijn.

Gelegenheidsdrukwerk ook op maat
Verder hebben we een, inmiddels, zeer uitgebreide collectie gelegenheidskaarten voor o.a. geboorte, huwelijk, jubilea en rouw en bieden wij met ons eigen ontwerpafdeling vele mogelijkheden voor kaarten naar eigen inspiratie of eigen ontwerp welke met de blanco kaarten en -papiercollectie met bijpassende enveloppen helemaal compleet wordt.

Wilt u de collecties eens bekijken of heeft u nog vragen? Loop dan gerust binnen of neem contact met ons op.

Copy And Design te Posterholt online!
Wij kunnen uw werk ook per post versturen. Ook als u niet in de buurt bent kunt u dus uw opdrachten vakkundig uit laten voeren bij Copy And Design te Posterholt. Na akkoord op de offerte die wij u -uiteraard, vooraf op verzoek- toesturen, levert u uw bestanden digitaal aan waarna u per mail de factuur ontvangt. Deze maakt u aan ons over en tegelijkertijd zorgt ons team voor een snelle service. Gemak vanaf uw computer tot aan de voordeur!